Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"I am enough of an artist to draw freely upon my imagination." Albert Einstein


"Follow your dreams. They know the way." Kobi Yamada

jag saknar den personen

som jag skrev

när jag såg a

- a är skit

och jag skrev guld

varför?

för jag var van vid att guld

får jag

när jag skriver

på skit

och nu vet jag

att jag hellre kan ligga och fantisera

för sfären imaginärt guld är skönare där

24 karat

finns när jag tar emot Guds i Jesus Guds Sons Kärlek

och kalibrerar mina val

med Guds Vilja

och med Bibeln

"Knowledge of what is does not open the door directly to what should be." Albert Einstein




Fri vers av Ess VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-11-26 10:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP