Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sällskap, var dag !


Icke Allena ....


Icke Allena -
i natten, sena.
Affischer på vägg.
Har ätit ett ägg !

Teven, den står på, -
- liksom min radio.
Harmoniska ljud, -
gott för denna Brud !

Ingen, mer, just här.
Ändå, fullt det är
av mänskor som bor
i angränsad zon.

Huset vibrerar
av liv som strävar
efter lyckogull :
Hela Skäppan full !!

Lever på Hoppet !
En fisk i Loppet, - -
- som vill komma till,
med nånn trevlig sill !!

En allegori, - - - -
ur ens Fantasi --
- eller Strategi --
för å slå sig fri !

Vill, nog, gärna ha
Sällskap, mest var dag!
Bort med blockering --
å isolering !! - - - - -

Så, tänker jag på -
hur BRA allt ska gå !!
Ej ensam jag är ---
-- i morgonen, skär !






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 302 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-28 10:27



Bookmark and Share


  Salvation Pepper
Att längta är gott!
2016-12-01

  Solstrale VIP
Denna text är vitter och kvicker som en silfverfisk... :) minsann hoppfull mot i allt...
2016-11-29

  Lars Hedlin
Mycket bra
2016-11-29

  ULJO
Bra som alltid
2016-11-29

  överlevaren VIP
Ord som söker mening....i en tillvaro full av intryck och ljud!
2016-11-28

    ej medlem längre
Bra att du kan trösta dig med att du inte är ensam! Och lite sällskap har du av Tv och radio!
Duktig att skriva är du också!
2016-11-28

  ResenärGenomLivet VIP
De flesta vill nog inte vara ensamma...bara ibland när man själv väljer det...trevligt rimmat...
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf