Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förtal

Käre Pher var synnerligen arg och indignerad.

Ett rykte gick på Funningeskolan att vår Pher hyste en förkärlek till pojkar.

Skulle jag...farornas konung...vara bögare???

Att folk är bögare...det rör mig inte i röva...bara dom ger faen i mig!

Beskylla mig...jag som älskar att slicka framstjärt...




Fri vers av Håkan B Andersson
Läst 432 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-11-28 13:08



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vad är det som är så bra med Pher? Han överraskas aldrig av livet. Han är alltid steget före. Trots att det sociala kontraktet säger motsatsen.
2016-11-29

  Zandor
Ja den gubben sätter man inte där man ställer honom...Bildrikt!
2016-11-28

    Bo Malte
Lysande...
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

Håkan B Andersson