Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tro & tvivel

Tro & tvivel

Tron på att det finns något gott i alla människor.
Tvivel på att det är sant.


Tron på att allt löser sig.
Tvivel på att allt kommer bli bra.


Tron på att jag kommer ha dig i mitt liv för evigt.
Tvivel på om du kommer stanna till slutet.

Jag tror att det är såhär.
Jag tvivlar inte på det.




Fri vers av mimmmi
Läst 348 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-11-28 22:49



Bookmark and Share


    Orkiden
Tron är hoppet som är det sista vi släpper..
Men visst vi själva påverkar även både besluten och svaret ibland på frågan..
Så kraften att förändra ligger hos en själv, det är viljan som vi ej får tvivla på eller svika..
Tro kan försätta berg...;)
2016-11-28
  > Nästa text
< Föregående

mimmmi