Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppförsbacke


¨
Jag var hon, den där trasiga, igen.
Personen som varit undangömd i flera år.
Personen som inte är jag.

Plötsligt var allt som jag trodde var så bra helt raserat.
Jag såg det komma.
Att jag skulle gå sönder igen.
Fallet ner till botten.
Jag visste att det skulle hända.

Livet har inte tagit slut.
Livslusten däremot, den är nästan nere på noll.
Jag står nu inför den största uppförsbacken jag någonsin skådat.
En backe jag måste ta mig upp för.


Jag måste.




Fri vers av mimmmi
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-17 14:06



Bookmark and Share


  Janina Kaminska
Vet precis känslan. Du fångar det på ett bra sätt. Du tar dig upp, jag tror på dig.Kram
2016-12-17
  > Nästa text
< Föregående

mimmmi