Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Trött på dig, Alfa !


Stoppa Storhoran!


Storhoran får INTE
vinna Slaget om
Kärlekslyckan !!

Hon stjäl å härmar
nått för djävligt fräckt,
vill jag mena på !

Många kvinnor, --
inklusive jag själv, är
alltför godtrogna!

Syndarna skrattar
åt oss, bakom - - -
våra ryggar!

Å, nu, vill de få en
å tro att man har
fixa Idéer å saknar

Sjukdomsinsikt! Som
att jag ej borde veta
att sex förekommer...

Jag är inte sjuk ! Det
är ej MIG det är fel på, -
- utan Alfasystemet !

Nånnting är tokfel!
Jag behöver mer av
adekvat Information !

Storhoran försöker, hela
tiden, å hindra mig ---
från å ha sex !!!!

Jag måste stoppa ----
henne, så det inte går
ALLDELES för långt!!







Fri vers av Marianne Räf
Läst 367 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-29 11:51



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Kör på och stå upp för din rätt!
2016-11-29

    Dan Myrbeck
Dylika bestar skyr inga medel -
delar glatt, både dag och natt,
ut dagsedel!
2016-11-29

    ej medlem längre
Ja det är på tiden att du får lugn och ro! Usch då, hemska människa som förstör livet för andra!
2016-11-29

  Solstrale VIP
Mitt hjärta, det minns den där känslan, och därför jag själv sagt nej te karlarna som fjäskat fast de är gift eller sambo eller särbo eller vad helst... Här får ingen komma å vänstra inte! Det ör rätt och riktigt! Ära troheten!
2016-11-29

  Lars Hedlin
Starkt och närvarande skriftat
2016-11-29

  Marita Ohlquist VIP
Hu då, så jobbigt det måste kännas att ha det så!
2016-11-29

  Anya VIP
Känns som en jobbig situation. Hoppas Storhoran försvinner. kramen
2016-11-29
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf