Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla å

Där ljuden slocknat
växer ett tillstånd
sakta fram, en väntan
mellan vaka och sömn,
utan anspråk, som en å
stilla flytande genom
vilken årstid som helst




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 252 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-11-30 12:27



Bookmark and Share


  Palett
Så bra och vackert skildrat !
2016-12-02

  mare VIP
Vackert!
2016-12-02

  Solstrale VIP
Superbt! :) tack för denna!
2016-12-02

  Goraxy 89 Orion VIP
Må den flyta genom oss om vintern !
2016-11-30

  Carl-Johan Bachofner
Tänk om vi kunde sluta oss från våra elektroniska planeringskalendrar och uppleva detta tillstånd oftare.
2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta