Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

90 nu – enligt räknaren, oäven matte på gång. Wow är inte w

Innan kalenderjobbet får ta över (27/ /27) rimstugan = rn | en [1] stund… wow. Och <17/ /22> marg:justering = mg | först, wow… ånyo. Ånyo: en [1] stund – tydligen. Mager text <29/ /18> idag. Trött farbror funderar. Granen är grann och belysning(en) fungerar. Bigrammet fu [funktion] är (nu) ”formellt” integrerat. Även fuzz förstås. Nu 1 (ett) nytt {29/ /22} moment, wow. Men först VR (vagnretur) och cinnamon bulle.

L=12421-12345 (< >) är fräsch och funktionell <21/ /12> code. Bokstaven c <12/ /102> førecommer. L=12421-12345 (< >) ånyo. Ånyo: en [1] stund – tydligen. Tiden går. 14.58 (just) nu. Enligt datorn. 14.59 – just nu. Okay… tiden går.

Termen FILM fungerar. Eftersom FILM är vad MILK är… så MJÖLK och FILTER = FR – förstås. FILM – ånyo. Und so (u/ /U) weit… er.

______________________________ ff – førecommer.

   




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 224 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-11-30 14:49



Bookmark and Share


  farbror zwed
Både 89 och 59 förekommer. Enligt föregående antydan. 19 år förekommer.
¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯ ¯
2016-11-30

  Nanna X
We all live in a Y gosub Samarin.
2016-11-30

  farbror zwed
Måhända har Nanna inte räknat fel eller wrong – farbrorn är (emellertid) tämligen trött på räknande i nu-läget – 29 förekommer.
Vänlig-
en observera
( <28/ /29> ) innan före och efter – gosub är [formellt] ingen oäven antydan.
30 författare är mer än [mä/ /2237] 1 (en) zebra – till exempel. Bigrammet pi förekommer… såvitt (nu) är bedömbart… wow, före: howdy then. Sedan förekommer.
2016-11-30

  Nanna X
Denna text är ju 15 rader lång och uppfyller därför kalenderkraven.
2016-11-30

  farbror zwed
Tydligen är datorn före servern.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed