Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sorgset inre


Sista samtalet ,sista stunden

Kanske är jag en idiot

Som försvarat
Som värjt alla frågor inombords
Klockan ringde
Om och om igen

Du satt där
Bredvid
Du låg där
Bredvid

Bredvid men inte närvarande

Så Saknad redan
just Då så Saknad

Min hand i din
varför är du då , Så Saknad

Varför sörjer jag?
Varför tröstar du inte mig?
Varför ber du inte mig , hålla dig kvar!?

Hör texten
Melodin...men du sjunger inte längre

Dagen jag inte skulle gråta
Grät jag
Dagen jag våndas för
Då tårarna blir till himlens stjärnfall

Jag vill inte se dig packa
Vill inte se dig ta skorna sista gången
Vill inte se dig ta på dig sista gången
Vill inte se dig blunda sista gången

Vill inte förlora dig
Vet bara att STANNA KVAR







Fri vers (Fri form) av destinyemmy
Läst 207 gånger
Publicerad 2016-11-30 15:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy