Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar


Mörkare

Känslostorm inombords

Behöver nåt

Lugna ner stormen

Regn ovädret drar förbi
Små skurar

Innan orkanen kommer

Förödelsen

Lämnar
Sorg och maktlöshet




Fri vers (Fri form) av destinyemmy
Läst 174 gånger
Publicerad 2016-11-30 16:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy