Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

TEXTEN MÅSTE ha en TITEL… tydligen.


---------------------------------------------------------

Lukten av glögg är inte oäven
och tomtedoften är (tämligen) svag.
Vi pyntar granen idag.
Tomten tar gröten och
skeden i vacker hand.
Tomtar använder (också) ampersand.
Klockan sju äter vi fikon.

----------------------------------------------------------

Texten före denna text eller antydan är 1 (en) essä eller essay – formellt 1 [ett] försök. Först när två [2] rader är noterade (protokollförda) [] ser man vanligen matrixen, texten… det formella i utsagan, okay. Emellertid… är (också) en [1] antydan… formell <21/ /23> nog. Genus [28/ /102förekommer

Lyckan är bestämd form. Lyckan är (formellt) n-genusGenus ånyo. Ånyo: n-genus. 

Ø FØRECOMMER. VAGNRETUR FØRECOMMER… WOW är [FORMELL] INFO.

Luckan = Ln […] är (formellt) numrerad.  

FÖRFATTAREN BOKFÖR JUST NU – tydligen. 

Lång paus. 

Lång paus ånyo.

Punkten är en [mycket] VIKTIG FUNKTION. 

Matematiken <110/ /70> FUNGERAR.

KLOCKAN […] FUNGERAR. Tiden går.

Tiden är n-genus.

Datorn är n-genus.

Okay FÖR FÖREGÅENDE antydan.

På FÖREKOMMEN anledning.

JULGRANEN barrar.

PYNT FUNGERAR… WOW är inte oehört mycket INFO enligt många. Men WOW är mycket INFO – emellertid.

Lång paus.

L=3132353231-3132333435 FØRECOMMER.

_ _ _ ff _ _ _fungerar

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 210 gånger
Publicerad 2016-11-30 16:39



Bookmark and Share


  farbror zwed
N… när vällingen väntar.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed