Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Be mig inte ta avsked

Be mig inte ta avsked

Du vet hur mycket det sårar då

Be mig inte ta avsked

Du vet hur mycket tårar det ger då

Be mig inte sluta hoppas

Det tar död på mig då

Be mig inte backa

Du vet hur mycket jag kämpar emot då

Be mig inte att se mig om

Du vet hur mycket det krossar inombords då

Be mig inte släppa dig
Det dödar mig då
Be mig inte

Stanna kvar




Fri vers (Fri form) av destinyemmy
Läst 190 gånger
Publicerad 2016-11-30 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

destinyemmy
destinyemmy