Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just nu 133 besökare bokförda formellt, okay. B3 är inte 133

förstås. Mager text = tt (2929) före 28 > ( ) < 29 och Ba+ fungerar. Ba+ ånyo – tydligen. Barbro är vad howdy… är. Teckenföljden term är vad folk och wow… är – till exempel. Marg:justering (g/ /f) förekommer. 255 [27] är 1 (en) {formellt} viktig = vg [VG] antydan. Termen (2929) är [formellt] 1 (en) rund historia eller konstruktion – minus förekommer. Okay så. Paus före minus ånyo… tydligen.

Termen parentes = ps (2528) förekommer – tydligen. The quick brown f… tydligen. Enligt manualen. Just nu – på förekommen anledning. Bigrammet ng (ping) förekommer.

Zebra och Bingsjö [< >] förekommer. System <22/ /102> fungerar. Färg [g/ /f] förekommer.

Typografering (g/ /p) pågår. G före GEVALIA [10/ /f] förekommer. Teckendubbleringen mm (sommar) är frekvent. Enligt <29/ /22> manualen. Termen <110/ /25> prolog (g/ /f) fungerar. Bigrammet en förekommertydligen

GEVALIA [10/ /å] ånyo

Ba är [formellt] 2. 1 är vad [> <] 1 (ettantyder.

Bokstaven i förekommer

Termen integer är inte [formellt] oviktig– förstås. Bokstaven g förekommer.

På FÖREKOMMEN anledning.

---------- förekommertydligen

Paus förekommer.

Bigrammet au förekommer.

Enligt datorn är tecken 133 […] en (1) ellips.

132 FÖREKOMMER.

131 är […] troligen inte (ac) onyttig code. 

97131 FÖREKOMMER. 

12*1 FÖREKOMMER.

Och ekorre = ee […] FUNGERAR.

123- FUNGERAR – rimligen.

True är [FORMELLT] inte FEL.

FEL är vad FOR och DOS är… till exempel. 

ZWE är inte [FORMELLT] FEL.

/// FUNGERAR.

ÄVEN OBJEKT 3 FÖREKOMMER… enligt manualen.

0 genererar FEL när man tolkar code FORMELLT – emellertid: Ba+ har nu ingen så simpel FORM FÖR FALSIFIERING. Bigrammet NG (BINGSJÖ) FÖREKOMMER. Enligt pågående arbete.

Nypon är ”FEM” tecken. MELON <78/ /70FØRE7579MMER.

B är B – simpelt nog.

 ZXCVBNM… FØRE7579MMER. 2017 och MMXVII [mmxvii] FØRE7579MMER.

Tangentbord är ingen OÄVEN antydan. 

20 (space) FØRE7579MMER. 18* [JUST NU] FØRE7579MMER. 

Bigrammet ER FINNS I ERLANG – WOW.  Copyright [year] FØRE7579MMER.

ÄVEN QWERTYUIOPÅ… innehåller (bigrammet) ER – ER FØRE7579MMER.

MER ELLER MINDRE (än) FÖREKOMMER. Tydligen… howdy <121/ /29> then.

2.
9.

Ba+ är [FORMELLT] (tämligen) mycket INFORMATION – enligt manualen. 

12421
12345
          L FUNGERAR. 

 

 

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 237 gånger
Publicerad 2016-11-30 18:36



Bookmark and Share


  farbror zwed
NOVELL innehåller 1 (en) TECKENDUBBLERING.

2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed