Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En aning summering.

Ba+ är 1 (en) [formell] språkrekonstruktion. Syntesen pågående arbete är inne på <å/ /å> år 20. Punkten efter 20 i utsagan före denna [utsaga] är viktig. Även: important.

Termen matrix = mx [1010/ /2233] förekommer. Bokstaven x är (nu) [formellt] bokförd. Okay så. Vänligen (110/ /110) notera (<28/ /29>) fortsätter. 

Termen vagnretur [vr] (havreflarn) förekommer. Bokstaven k = 20 finns i kavring. Även 31 [+] är 1 (en) möjlighet. Bokstaven k används i många termer – kg förekommer. Termen KB är vanlig i datorvärlden – K = 75 är (formellt) okay code. Även info = io | förekommer. Prefixet för kilo är ”formellt” fel när man skriver (till exempel) kilometer som km – bokmässa förekommer. OIO fungerar. OCT fungerar.

Uttalet av o är [formellt nog] något av 1 (ett) mysterium. Bokmässa och Ockelbo [u/ /U] förekommer. Melon före citron och nypon är {formellt} inte (ac) wrong. Bigrammet ng förekommer – tydligen. Bingsjö är 1 (ett) [formellt] namn. Och namn förekommer. Ba+ är 1 (ett/ /formellt) namn. Eller: 1 (en) [formell] etikett. Även etik […] förekommer. 

Betoningen är (formellt) viktig och intressant. Enligt <29/ /22> manualen – 1 (ett) pågående arbete. Pa förekommer. Pa är {formellt} 1 (ett) bigram. Även: teckenpar. 

Följande antydan är [tämligen] ny eller fräsch – fresh förekommer.

12421 (10) [1] är inte <ac/ /formellt> fe21.

12345 [15] (110/ /2) fungerar. Enligt <29/ /22> manualen.

          L fungerar.

I crewet bakom (program/ /språket) Ba+ behöver folk bokstaven L – simpelt nog. Limmared (100/ /102) förekommer. Teckendubbleringen mm (sommar) är [27/ /111] okay. Rent <29/ /102> formellt.

20170101 är 1 (en) preliminär <29/ /10> antydan.

Nu är (termen) vagnretur = vr [havreflarn] en (1) reserverad <100/ /29> term. Man bör bokföra 1 (en) vagnretur = vr (3127) på 28 – momentet fungerar. Summeringen 28 [10] (1) är 1 {en} antydan. Okay – författaren <110/ /10> antyder. På (å/ /f) förekommen <110/ /10> anledning.  Liten <110/ /25> paus. 

-- ff -- förekommer. Eftersom ford feed är vad även bild (så) img före pdf med mera – okay förekommer. On 30 No (111/ /37) är [ännu] 1 {en} antydan. Formellt, rimligen. Rhyming (g/ /f) förekommer.

No förekommer. Ekorre och ekorre = ee […] förekommer. Enligt <29/ /22> manualen… ett [1] pågående <101/ /10> arbete.

Tiden går.

-- ff -- förekommer.

-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- 

  




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 171 gånger
Publicerad 2016-11-30 19:31



Bookmark and Share


  farbror zwed
Även 19:31 är 1 (en) [formellt] rimlig konstruktion eller antydan – program = pm {2522} förekommer. Enligt manualen.
-- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- -- --

2016-11-30
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed