Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar å åsikter.


Religion och Politik


Hur STOR är Världen,
egentligen ? Mångfalden av
dödliga individer tycks mig
mkt märklig! ÄR det så
att alla kämpar för å
tillskansa sig de mest
gynnsamma bitarna ?

Vilken dödlig Konkurrens,
isf ! Ligger en annan - - -
bra till -- eller svindlar
Avgrunden nära mina
fötter !? Poliser är, väl,
inte nåra bättre mänskor,
kan bete sig för djävligt !

När Religionernas ----
Fundament rasa´ ---
samman, kom Politiken
in å tokmodernisera´!
Å förvanska´ det, som
var Tro på Högre Magi.
Ville Socialisering! --

Jag tror att Högern -
behövs, som en kontring
mot Krafter, som -hurtigt-
kallar sig för Vänster å
som vill riva ner det
Samhälle, som fäderna
kämpa´ med å bygga ...-






Fri vers av Marianne Räf
Läst 320 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-11-30 19:41



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärda ord du skriver...ja, vart är samhället på väg...
2016-12-02

  Solstrale VIP
Du har ett rikt empatiskt skrivande, patos vill säga, du ör en patos-poet:) mycket bra!
2016-12-01

  Blomma-Stjärna VIP
Jag tänker solidaritet och jämlikhet i jobb, vård, utbildning SAMT Vision - jäpp! - "Tro på Högre Magi" !
2016-12-01

  ULJO
Bra tankeflöde här
2016-12-01

  Goraxy 89 Orion VIP
För att nu INTE tala om Kyrkan och islamiseringen ?
2016-12-01

  Goraxy 89 Orion VIP
Hmm Ja - Inte heller jag ger mycket för politiken, men jag tror INTE det är nån större skillnad på Höger och vänster - Allt har blivit värre sedan Tage Erlanders och Olof Palmes tid, skulle jag som utomstående främling kunna bedöma !
2016-12-01

  överlevaren VIP
Stora tankar....tål att tänka på!
2016-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf