Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Kia har vingar och jag har hjul


Kärlek, cyklar och fjädrar

Det är månad kvar till jul, när jag fyller år

Förra året samlade jag på sår
I år har jag samlat på fjädrar

Jag har träffat en ängel, min egen älva
Det måste bli slut på allt jävla strul

Om äkta kärlek säger jag "jädrar"!
Världen är perfekt, när vi är för oss själva

Utan vingar så har jag mina hjul
Kia är min amason och mitt orakel

Med ögon som Frejas katt,
är hon min största skatt

Hennes kärlek får mig att tro på mirakel

Hon fångar och tyder mina drömmar,
och hon håller hårt i mina "tömmar"

Kärleken är en buffé, på vilken vi frossar 
Den är en ängel förklädd till köttets lustar
Jag är en laddad pistol, som Kia avlossar
Jag vill ju höra hur hon rister och frustar

Äkta kärlek är inte säker som dynamit,
utan mycket mer som nitroglycerin !
Kort stubin och smällare, gör ingen "sällare"
Där har du gått på en riktig "nit"

Mot äkta kärlek finns ingen medicin
Den vågar jag inte kasta bort, eller ens släppa

Hellre gå på glödande kol, än ensam sitta och deppa
Min kärlek brinner som ett bål.
Det är ju bara mig hon vill peppa

Kia vill ha invasioner och jag vill ha explosioner !

Som En "Lost Boy" som har hittat sin Tingeling
Jag vägrade bli vuxen. Men utan att flyga,
är Peter Pan ingenting

Jag har alltid "varit ute och cyklat"
Kia fick mig att sakta in, stanna och stå

Kia är mitt "nav", jag cirklar runt henne,
och hon är en cirkel runt mig !

Mitt hjärta är stort som en öppen spis
Nu vill jag leva på ett annat vis

Nu får det "banne mig" vara sluthycklat
Jag gör allt som krävs, all min kärlek ska hon få

Kärleken är större än pengar, makt och brännvin
En "vinare" tar slut, men kärleken är total och absolut

Nu ska jag sluta supa som ett jävla svin
Jag ger allt för det bästa i livet. Det är skiten som får ett slut

Mitt hjärta är mitt vapen
Tala om det för staten

Kärlek är två floder som möts på väg ner mot havet
I en omfamning, blir de ett delta
Där dränks all hat och hot, innan de uppgår i havets sälta
En förening av sött och salt, härligast i "världs-navet"

Hos Kia har jag grävt ner min Tomahawk
En rullande sten blir ju sand, om den inte lär sig stå still
Hon har lärt mig tala kärlekens språk

Kia, låt mig få vara din krigare,"En liten stund till"!




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 461 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-02 01:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP