Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ur Sjunde Sinnet.


Ett cool minne


Leta i sitt Sjunde Sinne -
efter ett extra cool Minne !
Ja-a, när han ligger ovanpå --
å det är, bara, VI - just då, -
med petterniklas därinne
i min hemliga kärleksvrå !!

Brukar återkomma ofta
till denna episod, softa, - -
- som om jag ville berätta,
så Alla får veta detta,,,,
Är jag nått slags offerkofta,
som babblar om kärleks-hetta!?

Men, - vi måste nånn Synd begått!
Inte utan -- jag DET förstått!
För hela Världens Reaktion -
vittna´ om väldig aggression!
Man får, alls, inte ha det gott
i Bushen, - blev min konklusion !

Det kunde blivit för -- Livet, - -
- om ej Alla lagt sig i det !
Många sånna förhållanden
har, nog, runnit ut i sanden...
Ingen kan ta nått -- för Givet,
å vem vill, väl, släcka 'Branden'!?

I vårt fall, sågs vi aldrig, mer!
Svårt å ändra det som sker !
Han, snabbt, utur mitt Liv försvann -
å jag fick mig en annan man, --
- som, nu, är mera perifer ...
Men, - än, idag, - jag minnas kan !!






Bunden vers (Rim) av Marianne Räf
Läst 419 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-02 04:31



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Snyggt och bra så det rinner in alldeles lätt!
2016-12-03

  ULJO
Minnen ska man vara stolt och glad över
2016-12-03

  överlevaren VIP
Starkt minne om eldig samvaro!
2016-12-03

  louisegirl
Minnena överger aldrig, både på gott och ont (ibland)...
Bra ordat!
2016-12-03

    Dan Myrbeck
Härligt att vara tre:

Du
Han
Petter-Niklas

2016-12-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Ett minne att njuta av, tycker jag.
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Vissa minnen brukar fastna...
2016-12-02

    ej medlem längre
Det blir inte alltid som vi tänker och vill! Att leva på minnen är väl en liten tröst men räcker inte långt!
2016-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Berörande text från minnets arkiv!
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf