Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 2.12-16

Barndoms juletid
hjälpte dam att bära gran
tack med tioöring




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 330 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2016-12-02 08:21



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
Sagospunnet
2016-12-05

  Lena K Nilsson VIP
En fin bild ... med lite sagoton.
2016-12-03

    Dan Myrbeck
Då kunde man något
för sin slant få.
2016-12-02

  ResenärGenomLivet VIP
Det var nog mycket pengar då...fin haiku...
2016-12-02

  Marita Ohlquist VIP
Till glädje för er båda två!
Fin text från minnets arkiv.
2016-12-02

  Annaemi VIP
Din dikt ger en H C Andersen-känsla - fin!
2016-12-02

  Anya VIP
Undra hur mycket en tioöring var då? Kanske som tio kronor? Eller mer? Snällt att hjälpa damen. Min man och son bar hem granen förra helgen. nu står den så fint utanför köksfönstret. visst är det härligt med lite juleljus?
Som alltid lyckas du få med mycket på få rader. En film spelas upp i mitt inre med ett barn i stickade kläder som bär.
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP