Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glasfåglarna

I husen
sitter glasfåglar
i fönstren och tittar ut
på det saknade, följer det
med blicken tills det försvinner
ur bild, upplöses som om det aldrig
funnits, medan vingslagens kristallklara
toner sakta klingar ut genom det stängda fönstret




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 207 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-02 08:57



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Vemodigt, vackert!
2016-12-02

  Solstrale VIP
Vackert!
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta