Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bekväm ledighet (BL) är motsatsen till obekväm arbetstid (OB)


Ledighet

På sina lördagstorsdagar
vandrade hon långsamt
från rum till rum, utan tid,
endast iklädd morgonrock,
sådär som de andra gjorde
i en annan tid, ett annat rum




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-02 08:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta