Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vår värld

Varje människa
är en möjlighet
till en bättre värld.




Övriga genrer (Aforism) av Dan Myrbeck
Läst 563 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2016-12-13 15:33



Bookmark and Share


  Connie
Tänkvärda ord! Världen kan endast förändras inifrån. Hjärnan är en muskel som kan rubba världen!
2017-02-01

  Nils-Robert
En så enkel och sant uttryck för vad som skulle vara allas möjlighet.
2016-12-19

  Lars Hedlin
JA så är det sannerligen....
2016-12-18

  Karina"Kia"
Absolut..helt klart riktat till oss alla<3
2016-12-17

    Kunzang
Kan bara hålla med :)
2016-12-16

  ResenärGenomLivet VIP
Det är människans egen vilja som avgör vad hon väljer...tänkvärda ord...
2016-12-16

    Sefarge VIP
Klokt skriftat!
Gäller
Även utrikes
Ministern?
2016-12-15

    ej medlem längre
Lysande, mycket vacker! :-) en text som alla borde dra lärdom av.
2016-12-15

  Eva Helene VIP
Skön motvikt till alla dystopier! Bra!
2016-12-15

  Ingrid Trolle
Precis
2016-12-14

  ULJO
Exakt
2016-12-14

  Goraxy 89 Orion VIP
Och Motsatsen !
2016-12-14

  Angel of love
Ja varje lite god gärning kan ge ringar på vattnet.
2016-12-14

  Anya VIP
Håller helt med. mycket bra!!! Man kan inte göra annat än börja med sig själv och på det sättet skapa en bättre värld. Tycker mycket om denna. Sparas!
2016-12-14

  Rise Little One
En mycket bra text som väcker fina tankar om människor i vår värld.
2016-12-14

  Lars Hedlin
Och allt startar i Tanken .......
2016-12-14

    ej medlem längre
Ja, alla kan vi påverka till det bättre!
2016-12-14

  Gunnel Eriksson VIP
Vilken underbar inställning!
2016-12-14

  Petter Wingren
Den är riktigt bra i all sin saklighet. Den ger ansvar åt alla oavsett titel eller ekonomi. Den öppnar också upp för att se varje individ som ett eget kosmos. Den stänger däremot för alla offerrollen och skuldkast på andra liksom gentemot alla bitterhetprocesser. Dessutom tappar man lusten att kriga, vilket är hälsosamt för mänskligheten.
2016-12-13

  limerick
Sann och vacker framtidstro.
2016-12-13

  Solstrale VIP
Mkt bra påminner du oss! Vi är bevis för att ljuset segrar! Alla vi på poeter.se
2016-12-13

    ej medlem längre
Helt klart...vi påverkar varenda en!!
2016-12-13

  Maria Sundelin VIP
Så sant så
2016-12-13

  Tor-Björn Gustavsson VIP
Helt klart.Problemet är att många inte tar
tillvara möjligheten. TBG.
2016-12-13

    Elisabeth Nilsson VIP
Och detta är helt sant! Att vara medmänniska kostar ingenting.
2016-12-13

  Per Drysén
Positiv syn på mänskligheten behövs.
2016-12-13

  Marita Ohlquist VIP
Kan icke formuleras bättre!
2016-12-13

    ej medlem längre
Så sant. Så klokt.
2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Dan Myrbeck