Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Folkvisa från alldeles nyss.


ALLTINGS HÖGSTA MÅTT

vissa är sig själva nog
hej och hå och släp och knog
tungt är ok och tung är plog
becksvart blir evigheten

LARZ GUSTAFSSON  2/12 2016




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 189 gånger
Publicerad 2016-12-02 17:22



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Mycket innehåll i denna. Bra skrivet!
2016-12-02

  Bengt H VIP
Stor titel, men likväl en stor text.
2016-12-02
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP