Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 30.12-16

Natur i vila
sälgarnas hängen
redo för nytt år




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 335 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2016-12-30 07:11



Bookmark and Share


  Beatriz Quevedo de Hansen VIP
Fin och klockren haiku! God fortsättning!
2017-01-02

  RitaBrunner
Gott slut och gott nytt år Gunnel!
Fin nyårshaiku!
2016-12-31

  Njord
Ja visst är det underbart med naturens livskraft! Fin reflektion i din haiku!
2016-12-31

    Dan Myrbeck
Undrar om säljarna på börsen
är redo för nytt år...?
2016-12-30

  Anya VIP
Jaa vi alla måste ju vara redo för nytt år...bra att sälgarnas hängen är det. Innehållsrikt!
2016-12-30

  Marita Ohlquist VIP
Bra Haiku som påminner om mig!
2016-12-30

  thyra
Fin reflektion i haikuform!
2016-12-30
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP