Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fort Douaumont,grön vinter

Mistelskogens uppkäftighet
oförgulbara murgrönesnår

de ville inte direkt släppa fram oss
det finns odetonerade bomber här
men ingen hindrar mig att gå in

uppe på krönet smattrar blåsten i Tricoloren




Fri vers (Fri form) av mortechrome
Läst 372 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-03 15:05



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Trodde jag visste allt om mistelns uppkäftighet. ; )
2016-12-05

  Cugel
"det finns odetonerade bomber här"

Tolkade det först bildligt!

Ser ut som om det handlar om Maginot-linjen eller något ditåt.
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

mortechrome
mortechrome