Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomresa


Det var spegelglas i fönstren nu
de begraver sina döda i stillhet

en mördare söker sitt offer för att be om ursäkt
tiotusen resta mil ihoprullade i en ryggsäck
du söker med fingrarna efter platser
som inte finns på din gps

gränsvakterna ögnar igenom din bil efter
illegala människor, frågar vart du är på väg

den platsen är utanför kartan säger du




Fri vers av mortechrome
Läst 227 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-12 11:43



Bookmark and Share


    Atte Nordin
Dystopisk stämning.
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

mortechrome
mortechrome