Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

son of eternity

gosh. i dont fancy my look.

can u help me?






Fri vers (Fri form) av bigtimecoming
Läst 184 gånger
Publicerad 2016-12-03 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bigtimecoming
bigtimecoming