Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

fucking wannabees



a glove is a glove.
a condom is a condom.

och jag spottar fortfarande ut
dumlekolor.

de gör liksom ingen skillnad.




Fri vers (Fri form) av bigtimecoming
Läst 193 gånger
Publicerad 2016-12-03 17:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bigtimecoming
bigtimecoming