Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"There´s no need to speak so much, people will figure it out."


"I vow to represent real"

"fika"

varsågod, här är ditt manus:

- älska mig

säger jag

inte

- respektera mig

säger jag

- respektera min rätt att

vara här

- respektera sanningen

säger jag

- jag gör anspråk på att vara ärlig

inte uppburen av er

"As long as you´re true to yourself, you´ve already won."




Fri vers av Ess VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-03 17:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP