Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Sometimes those who don´t socialize much are´nt actually anti-social, they just don´t have tolerance for drama and fake people."


"Beauty is in the eye of the beholder."

alltid vacker

skiter i om du inte kan se

trodde du jag har ansvar för att du ska kunna se

konturer

här är mina

fri här

inte du som ritar

utanför dina händer

untouchable

"Beautiful things happen when you distance yourself from negativity."




Fri vers av Ess VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-03 17:46



Bookmark and Share


  bigtimecoming
dra åt helvete din jävla
navelskådare.
2016-12-03

  Larz Gustafsson VIP
Positivt tänkande tror jag inte på.
Jag föredrar realism.
Att vara negativ är inte alltid negativt.
Jag är inte en av Kay Pollacks eller Lars-Erik Uneståhls adepter.
2016-12-03
  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP