Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Upplevelsen

Det som aldrig blev
men ändå
fanns

Som
tex
:när dina fingertoppar
rörde vid min själ:

Snart
är vi
utan andetag
utan bokstäver
men aldrig utan
upplevelsen




Fri vers (Fri form) av Ola Rydberg
Läst 416 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-03 21:48



Bookmark and Share


    Klipparen
Väldigt beskrivande!
2020-05-09

  SpamPippiL VIP
Gjort går inte att backa till ogjort. Inte ens efter döden.
2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Ola Rydberg
Ola Rydberg

Mina favoriter
den förgörande strävan