Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar, - tro och vetande.


Om olika uppfattningar


Tiden sinkar, går så otroligt sakta!
Det verkar va´ nått som ej stämmer !!

Finnes det andra saker, som man borde
få veta mer om? Acceptabla förklaringar!?

Den populistiska politiken förnekar
faktiska andliga realiteter å aspekter !

De pekar på att allt modernt skulle va´
relevant, - till skillnad från äldre synsätt!

Deras revolutioner halshugger allt,
som ej hyllar "modernitetens" Idéer!

Å, vem är jag själv ? En märkvärdig
nyckelfigur ? Eller bara en liten nolla?

Jag hör, ju, andra nyckelfigurers röster, -
dagligen i radio. Känner mig sedd, filmad..

Peppad å tänka att jag bör gå min
egen Väg, -- å inte avvika från den !

ÄR Allt, verkligen, - såsom man är -- -- --
indoktrinerad å tro ? Eller på ANDRA sätt?!

Är skeptisk till den sekulära Världsbild,
som prackats på en! -Let´s go ALL the Way!....






Fri vers av Marianne Räf
Läst 387 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2016-12-04 00:02



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Du ör din domare, inte den världsliga strida strömmens...
2016-12-06

  Lars Hedlin
Mycket bra och starkt...
2016-12-05

    Elisabeth Nilsson VIP
At tänka själv och sin egen väg, som du så bra skriver om, är helt rätt.
2016-12-04

  Marita Ohlquist VIP
Bäst att gå sin egen väg och söka sanningens blomma bland lögnernas frodiga plantor!
2016-12-04

    ej medlem längre
Allt är INTE som man är indoktrinerad att tro! Man bör tänka själv och söka sanningen, gå sin egen väg, som du säger! Du gör rätt i att vara "skeptisk till den sekulära världsbilden"!
Du tänker klokt och ifrågasätter...
"Äldre synsätt" är många gånger klokare än senare tiders...

2016-12-04
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf