Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tyvärr är jag mera för våld i bild, teater, bok, andra uttryck och film. Än att jag klarar av att slå någon eller använda mig av vapen. På det viset har jag för stor vetskap om hur det upplevs och känns, för att kunna bruka våld på annan.


Nästan ingenting om stenar


Om jag inte kastar första 'stenen',
så är jag i alla fall inte sämre
än att jag kan kasta den andra.

Det är bara våldsam jag inte kan vara,
om det kommer till att utöva våld,
dit kan jag inte sträcka mig,
ens om jag så, skulle försöka mig på det.

Men ord och andra uttryck
kan ju räcka långt
om det gäller att såra.

Därför sjunger jag även
så mycket jag förmår och orkar
att bjuda andra min stämmas ljud.


(2013)




Fri vers (Fri form) av lodjuret/seglare VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-06-03 15:30



Bookmark and Share


  ULJO
The Rolling Stones
2017-06-04
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP