Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt skriven i ilska över alla galla nättrollen spyr ut.


Näthat II

Anonyma ord

maximerar skadorna

kan inte glömmas

Demokrati? Nej, aldrig!

Trollen spricker i ljuset.




Bunden vers (Tanka) av Iréne S Räisänen VIP
Läst 483 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2016-12-05 08:10



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa troll spricker i ljuset. Så sant. Pappa läste en saga för mig när jag var liten om Pojken och trollen, eller Äventyret. De trollen tålde inte heller ljus och frisk luft. Nää unken luft och mörker passar vissa troll bäst.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Iréne S Räisänen
Iréne S Räisänen VIP