Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara människa

Du är inte mer än människa,
sa han och tittade ner på henne,
mötte hennes djupa rådjursblick
Jag höjer dig inte till något annat,
det är dina brister jag också älskar
Hon log, lät vingarna sjunka längs
kroppen, sträckte sin svanhals mot
himlen och andades ut, med blicken
vilande mot något flyktigt i fjärran





Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 268 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2016-12-05 10:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Innerligt, genuint, riktigt fint.
2016-12-05

  Carl-Johan Bachofner
Det här ämnet kommer aldrig att tömmas . Det är alldeles för underbart.
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta