Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu 1 (en) text. En [1] (tämligen) Liten essä. Le är fe =

förekommande | enligt manualen. Programspråket Ba+ fungerar. 5/12 (Må) är [formellt] okay <y/ /c> code. Även mycket [29/ /102] förekommer. Enligt (29/ /22) manualen. Inte = inte (ac/ /N) mycket <29/ /110> nytt idag, således. M… marginalen <23/ /37> är (formellt) viktig. Även: important. Copyright {year} förekommer. Tydligen… wow. Bokstaven w = 32 (> <) förekommer. Enligt <29/ /102> föregående [101/ /10] antydan. Term(en) antydan […] är (formellt) reserverad. Dokumentnamnet <29/ /31> 1205.8 förekommer. Enligt [29/ /102] föregående (101/ /10) antydan. Även é (ee/ /@) förekommer. 

På förekommen anledning.

Wow… w förekommer. Även ”typewriter” […] förekommer. Letter Gothic […] är (tydligen) ingen oäven antydan.

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /\

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

/ / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / / /

1 (ett) ungefär – just <29/ /110> nu

__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ är <27/ /111> okay code

 




Prosa (Novell) av farbror zwed
Läst 221 gånger
Publicerad 2016-12-05 16:46



Bookmark and Share


  farbror zwed
Även 12-05 är ”okay” code. Enligt (29/ /22) manualen. Okay <y/ /102> för […] föregående [101/ /10] antydan. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
2016-12-05
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed