Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hans ansikte

Hur hon cirklar runt hans ansikte,
möter det med sina öppnade händer,
fingrar som gett sig av på den första
eller sista resan, befriade från allt
som varit och allt som ska komma,
tunga av trygghet och dansande lätta

Med viskande läppar som söker och finner,
som trevar sig fram och etsar sig fast
och smakar och doftar hans andes dräkt,
den heliga förklädnaden i mänskligaste
form, med sitt varma och lockande djup




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 267 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2016-12-06 11:12



Bookmark and Share


  Carl-Johan Bachofner
Ojojoj. Vilken kärleksdikt. Väl förankrad och ändå flygande vacker.
2016-12-06
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta