Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

\WOW… 133 […] JUST NU. Ba+ (mä) FUNGÉRAR. (·.·.·) then./////

É foerecommer. COLOR (> <) foerecommer.

@ är [formellt] okay <121/ /12> code. 

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

[][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][][]

————————————————————————

_______________________________

–––––––––––––––––––––––––––––––

cinna,on bulle (cb/ /CB) fungérar. 

-  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -  -

Även ff <102/ /102> foerecommer. 

® (ae) fungé… rar. 

Inte (ac) mycket = mt (2229) nytttydligen.

 

·    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    ·
POTATO COLOR (PC) fungérar.
7/12 och 8/12 (9/12) {10/12} fungé… rar.
Okay så.
 Sven føre Svea – enligt (29/ /22) manuá21101110.
 
 



Fri vers (Fri form) av farbror zwed
Läst 195 gånger
Publicerad 2016-12-07 17:30



Bookmark and Share


  farbror zwed
        12-07 17:30 – wow.
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
____________________
¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

2016-12-07
  > Nästa text
< Föregående

farbror zwed
farbror zwed