Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Någonstans på en vacker sommaräng

 

En fyrbenta vän nu blivit en ängel

Ett stort tomrum hon lämnat efter sig

 

Och visst gör det ont när vänner försvinner

För ett liv är alltid ett liv fyllt av känslor

Som lämnar ett spår i hjärtat hos andra

 

Men jag vet hon finns kvar vid din sida

Och följer dig när allting känns svårt

 

Och hör du ett skall vid dörren

Utan att någon finns där

 

Så är det bara din vän som kommit förbi

För att säga jag finns här hos dig

Ty *så länge jag finns i ditt minne

Kommer jag följa dig som förr*

 

Så någonstans på en vacker sommaräng

Springer nu din fyrfota vän omkring

Och leker tafatt med en fågel i solen

 

Och om du till natten viskar tyst god natt

Mot stjärnhimlens mörker där ute

Så vet jag att hon hör dig 

Och viftar på svansen till tack

 

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 284 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-08 22:34



Bookmark and Share


  Ljusletaren
Varje djurägares mardröm.
Tur att i dina ord kunna finna sig lite tröst/kram
2016-12-19

  Lars Hedlin
Vemods fint.....
2016-12-14

    Dan Myrbeck
Vackert finstämd men sorglig..
2016-12-09

  Marita Ohlquist VIP
"Ty så länge jag finns i ditt minne
Kommer jag följa dig som förr"

Underbar formulering!
2016-12-09

  ULJO
Dit längtar vi just nu
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP