Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vill, bara, se !


Hur det, verkligen, är!


Ser Konstigheter i TV,

vilka jag betvivlar är

regisserad film! Mkt,

är, nog, taget ur en

dramatisk Verklighet!

Tycker det är fel att

låta barn få en snäll

men felaktig tillrättalagd

Bild av réella förhållanden.

För mig blev den hårt

censurerad, -- så att jag

fick en knapp å skev Bild,

som gör mig konfys, än, idag!

Skulle vilja skära halsen

av dem som så lurat mig !

Satan är också skyldig !!

Om jag har fel, -- v.g., - -

underrätta mig om det! Jag

vill, bara se, hur det faktiskt är !






Fri vers av Marianne Räf
Läst 489 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-09 00:11



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Ja, man vill alltid veta vad sanningen är...
2016-12-10

    Dan Myrbeck
Ibland är verkligt och påhittat
skrämmande lika.
2016-12-09

  louisegirl
Sanningen vill man ha, ljug av den blir stor frustation <3
2016-12-09

    ej medlem längre
Självklart vill man veta sanningen, vad som verkligen händer, men man ska inte tro på att som sägs i media, det är en vinklad och många gånger felaktig bild av verkligheten som framförs där!
2016-12-09

  ULJO
Bra rutet vännen
2016-12-09
  > Nästa text
< Föregående

Marianne Räf
Marianne Räf