Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kia !


Målet

Jag vet hur man springer
Det är nåt jag alltid gjort

Mitt hjärta hade aldrig,
hittat sin rätta ort

Jag vet inte vad jag håller på med,
men jag vet vad jag gjort

Lite finns att säga för att allting gick så fort

Med ett stort och hungrigt hjärta,
är pennan ett laddat vapen
Mitt tålamod är som en ärta
Tala om det för staten !

Längs krokiga stigar och ändlösa vägar,
har jag irrat på min färd
Men ändå hunnit bli lärd

Jag har jagat mina drömmar
Ingen har hållt i mina "tömmar"

Jag skriver rader som rimmar
Ofta under nattens timmar

En rebell utan mål med kampen
Förutom att stoppa stöveltrampen 

Kia har fått mig att sakta in och se
Om min kärlek behövde hon inte be

Hon fångar och tyder mina drömmar
Kia får hålla i mina tömmar !

Hos Kia vill jag nu stå
All min kärlek ska hon få

Jag har en vilja utav stål
Kia är mina drömmars mål

 




Bunden vers (Rim) av peter schenling VIP
Läst 385 gånger
Publicerad 2016-12-09 09:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

peter schenling
peter schenling VIP