Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
På väg hem från förskolan följer vi den magiska månen..och Wiktor fantiserar.


Den magiska månen


Det fanns en gång
en magisk måne.
Den trollade en gubbe
till en trollkarl.
Och den trollkarlen
förtrollade sen månen
till en jättestor.....ost!




Fri vers av Katinka featuring Wiktor
Läst 229 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2016-12-09 22:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka featuring Wiktor
Katinka featuring Wiktor