Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Varulvarna kommer från osten


Det är kväll
och månen är uppe.
Den är gul som en gigantisk ost.

Då kommer varulvarna.

Auuooo!

Dom kommer...

Dom är hungriga
efter rent kött.

Dom har blod
på tänderna
och dom dödar.

Nu är dom i trapphuset.

Jag låser in mig
på mitt rum.

Nu kommer dom
och dom river på halldörren.

Dom kommer in i mitt rum!

Aaaaaaaah..


(fortsättning följer..)




Fri vers av Katinka featuring Wiktor
Läst 121 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-10-28 19:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Katinka featuring Wiktor
Katinka featuring Wiktor