Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
“Every good and perfect gift is from above, coming down from the Father of the heavenly lights, who does not change like shifting shadows" James 1:17


vet inte, ber

konstnär

här får jag fina färger

fina penslar

fint stafli

och inspiration

välkommen

säger hela huset när jag kommer

möter härliga personer när jag går från och till mitt målarrum

var är jag?

på "biståndsenheten" som "biståndshandläggare"

eller på en skola som "skolkurator"?

vill jobba som konstnär

var?

på måndag behöver jag välja bar jag blommar

"Trust in and rely confidently on the Lord with all your heart
And do not rely on your own insight or understanding. In all your ways know and acknowledge and recognize Him, And He will make your paths straight and smooth [removing obstacles that block your way." Proverbs 3:5,6




Fri vers av Ess VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-10 13:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ess
Ess VIP