Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärlek i snö

Skrattet som studsar
mellan himmel och mark
landar varmt i hjärtat

Leendet som sprids
likt solens strålar
träffar själens hus

Glansen i ögonen
glittrar ikapp
med snöflingans dans

Lyckan som känns
i hela kroppen
upplevs starkt

Mitt liv vände
när du kom
det känns precis

- som när snöbollen träffar

 




Fri vers av AjBi
Läst 315 gånger
Publicerad 2016-12-11 00:57



Bookmark and Share


  ULJO
Fint tycker jag Kärlek i snö
2016-12-11
  > Nästa text
< Föregående

AjBi
AjBi