Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
12.12.2016 Måndag. Vintertröttheten börjar bli besvärlig.


Förtvivlans natt

Jag sover igen och ingen ser mig komma till sans. Om morgonen blir arla, så kan drömmarna glömmas när kaffedoften slår ut i full blom. Men nu är nattens tid, då allt vaknar just innan mörkrets inbrott.

Ändå orkar jag inte somna. För att sedan inte kunna komma mig ur dvalan. Och jag är så trött. Väck mig om min slummer blir för lång i denna förtvivlans natt.

 




Prosa av Mats Kitok-Lundmark VIP
Läst 454 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-12-12 01:11



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nakna svarta ord som hugger tag att läsa.
2016-12-12

    ej medlem längre
Ikonmåleri på hög nivå där även guden håller sig vaken, förhoppningsvis täcker snön väggar och tak och ondskans soldater går trots allt förbi. Men ingen vet.
2016-12-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Kitok-Lundmark
Mats Kitok-Lundmark VIP