Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det finns osannolikt mycket inspiration i fullmäktigedebatter. Detta är en dikt inspirerad av en sådan.


Full & Mäktig

Vi socialkonservativa!
Vi sanningsägare!
Vi rättshaverister!
Vi som inte längre
Får vara med i SD!
Vi vill inte delta i beslutet…




Bunden vers av Petra Björk
Läst 346 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2016-12-13 14:43



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag vill inte ens delta i valet.

2016-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Petra Björk

Senast publicerade
Full & Mäktig
Spenat
* Se alla