Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Snurra

Runt runt runt
Snurra tills du spyr
Snurra och skratta
Snurra och spy
Spy över längtan och sorg
Skratta av lättnad och domnad
Runt, runt
Snurra spy skratta domna somna
Sjunka i dvala
Kvala för att falla i dvala
Snurrar man är det svårt
Att hålla balansen
Man faller lätt
I tusen miljoner biljoner bitar
Snurra spy skratta domna somna in i dvala och falla
Lätt att gå sönder i biljoner bitar
Om man inte står kvar
Och snurrar
I evighet
I tusen miljoners biljoners evighet




Fri vers av glittra
Läst 277 gånger
Publicerad 2006-05-16 17:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

glittra
glittra