Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan på divanen; en tavla

Med några enkla linjer
har han dragit henne
till sin spets, väckt liv
i den vilande kroppen,
byggt den åter ur sin blick
med pennans milda svärta

Ömsint förstärkt alla vågor
och fått henne att blomstra
i lugn och rofylld dvala
mellan ramar av silver
i en vila bakom glas
med håret utslaget svart




Fri vers av Den skrivande tysta
Läst 274 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2016-12-15 10:04



Bookmark and Share


  Urban Arisag
Vilken fantastisk beskrivning, och ett sätt att föreviga i dubbel bemärkelse. Både som tavla och orden på pränt ??
2017-08-06

    ej medlem längre
Vackert om en vacker tavla! tack.
2016-12-21

  Öknens Ros VIP
så fin beskrivning av en tavla, tycker om.
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Den skrivande tysta
Den skrivande tysta