Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Haiku 15.12-16

Damen med hatten
hastar i halkan mot buss
hon hinner inte




Bunden vers (Haiku) av Gunnel Eriksson VIP
Läst 326 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2016-12-15 19:24



Bookmark and Share


    jaybird
misslyckandets möjlighet
ödets önskan

En haiku med efterklang!
2016-12-27

  Anya VIP
Vad taskigt att hon inte hann. Verkligen fint jobbat med allitterationerna. Ett bra flyt i texten....lättläst.
2016-12-17

    Dan Myrbeck
Bra att du tar dig tid
att skildra vår tids
vardagsstress!

Noterar dina fina
h-allitterationer.
2016-12-16

  Marita Ohlquist VIP
Perfekt Haiku i vinterskrud!
2016-12-16

  RitaBrunner
Wow! Hå hå hå allitterationer i en haiku med mycket tidstypiskt innehåll!
Denna sparar jag!
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Gunnel Eriksson
Gunnel Eriksson VIP