Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BARNSLIG BÖN

I nattväkten glöder
den falnande brasan
God natt kära mor
god natt kära far

låt lampan bli tänd

låt ljuset lysa
ännu en stund
när jag ber
min aftonbön

knäfaller vid
sängens bädd
Alla jag känner
önskas sov gott

© Bosse 15 december 2016.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Bossepoet från Österbotten
Läst 175 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-12-15 20:51



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Sov gott och dröm sött du me! ;)
2016-12-15
  > Nästa text
< Föregående

Bossepoet från Österbotten
Bossepoet från Österbotten